marina's FotoPage

By: marina abu hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 1-Nov-2008 02:31 Email | Share | | Bookmark
Bercuti di Genting Highland dan Family Day Mfg Di PD

 
 
 
View all 24 photos...
Peh seronok anak aku dapat g jln2, tp musim hujan laa.............. x dpt mandi kolam. Tp sebelum tue aku n family aku g kenduri kawen sepupu rapat ku Norashima di jln kelang Lama. Kitaorg gerak dari mlk kul 7 pagi ari sabtu. kami konvoi di seremban bersama adik ipar aku. Shima nikah ari sabtu dan bersanding ari ahad. Aku tak tido umah shima tp aku tido umah mak sedara suami ku di bangsar. Hari isnin pagi baru kami gerak ke Genting Highland. Kami check in kul 3.00 ptg.

Seminggu selepas bercuti di genting kami ade family manufacturing di tira Beach Resort Port Dickson. Peh Balqis mandi dr pagi sampai ptg. Sampai merah2 mata. Suami aku dapat cabutan bertuah berupa dvd tpt yg ke empat. Shamsul Ghau Ghau artis jemputan. Peh enjoy gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.


Thursday, 18-Sep-2008 04:03 Email | Share | | Bookmark
Selamat Menyambut Bulan Ramadhan

 
 
 
View all 6 photos...
peh lama btl x update FP nie. Maafla yer kengkawan, terlalu bz sgt sehingga x de masa nak update.


Friday, 29-Aug-2008 04:58 Email | Share | | Bookmark
Barulah dapat update FP nie haaaaaaaa

Peh ngantuknyerrrrrrrrrrrrrrrr............ Sorila dh lama x update FP, Sibuk sgt. Mana yg dpt je la ye.


Tuesday, 5-Aug-2008 11:11 Email | Share | | Bookmark
Banyaknyerrrrrrrrrrrrrrr kejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 
 
 
View all 6 photos...
Peh minggu nie sampai la hujung thn, aku letih sungguh. Bulan nie lak byk kenduri kawen. Mmg x masak sgt la aku. Tiap2 minggu ade kenduri kawen. Sumer kengkwn satu kilang. Ari aku blk lambat coz nak siapkan drawing. Minta maaf la yer kengkawan krn x update fotopages nie coz x sempat la. Klu ade masa Marina update k. Hjg minggu sudah adik, adik ipar aku n mak aku serta anak buah aku dtg anta buah, suami aku blanjer sate. Meriah la umah aku ketika itu. Adik ipar aku baru blk dr kg dia kat Bahau. Peh seronok btl dpt mkn manggis FREE hehehehe


Monday, 28-Jul-2008 06:53 Email | Share | | Bookmark
Shopping Sakan

 
 
 
View all 8 photos...
Peh Hujung minggu lepas punye la shopping sakan aku anak beranak, mentang2la dpt bonus. Sabtu, Ahad blk umah mlm. Hari kuar g Giant beli barang dapur then g mkn lak. Hari Ahad lak g Jaya Jusco n Tesco. beli pakaian anak, aku. Beli kasut n mcm2 la lg. o yer sblm g beli brg dapur g beli h.set sat kat melaka central.


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net